Eclipse!!!!!!!!

Eclipse. Wow. Grym. Jag kan inte rikigt beskriva den. Men dom hade verkligen en PERFEKT mix mellan varulvar, vampyrer, humor, action, romantik osv. Dom fick med allt och alla fina underbara scener tillbaka i tiden och alla fina kärleksscener och ååhh.. vet inte vad jag ska säga, mer än att jag verkligen inte har tid att sitta här och skriva. Ska jobba snart och måste gå dit nämligen eftersom min cylel är i stan! (Jag har handduk på mig och ska gå om 25 min typ :D) Men gud, den var verkligen gryyym! Måste se den snart igen, för jag kommer knappt ihåg något känns det som! Hahah! LOVE IT!

Och ja, helt ärligt tror jag att alla kommer tycka den här är den bästa av de tre som finns. I alla fall om du inte är twilgiht-fan, för de berättar mycket mer i den här. Du får reda på så mycket mer än i de andra filmerna och teknisk sätt är den såklart mycket bättre. David Slade har gjort ett grymt jobb verkligen! Skådespelarna var till och med mcket bättre i den här filmen (syftar mest på Taylor som jag klagat lite på i New Moon). GRYM verkligen.

NEJ! Nu måste jag sluta skriva, måste gå om 20 min!

DET ÄR FAN TA MIG DAGS!

Kom precis hem från jobbet! Ska hoppa in i duschen och sedan SOVA! I morgon ska jag plugga teori, ha körlektion och gå på Twilight Movie Night!!!!!!!!!! Först Twilight, sedan New Moon och sist men absolut stört: ECLIPSE!!! GOSH! Fattar inte att det är dags!??! Var det verkligen ett halvår sedan New Moon kom?! Eftersom jag knappt kollat på några klipp osv så ska det bli gryyyymt kul att se den!!!! Det är ett dygn kvar!! WIEE!! Charlotte ska även sova här också! :D

Ni får en suuuper söt liten kissemiss och hennes mamma! Seee så gullig, jordens sötaste tror jag nog! Kolla bara på tassen! Gullen! Det är är en av Elins kattungar, som ni kanske förstår!

Midsommar; Moa

I går kom Jannike hem, ååh. I love it. Nu är vi samlade igen allihoppa! Efter ett ÅR! Grymt. Dock sticker hon som vanligt till kusten redan på fredag.. Men vi ska ner och hälsa på :) Vi har hämtat ut våra specialbeställda halsband idag också! Det är en pusselbit på kanske 1x1 cm och lite "hamrad" och så står det Vi i skrivstil på. Så jäkla nöjd är jag! Betyder grymt mycket för mig och så fint är det! Ska snart sticka iväg till jobbet så ni får en söt bild på finaste Moa från midsommar.

Har för övrigt en grym fotoide och en halvfärdig ide som jag vill fota nu. Nu måste jag bara komma på vem det är jag vill fota till andra iden, den första har jag redan kommit på. Får bara hoppas att hon vill!


Midsommar

Jag berättade ju att jag skulle ta lite bilder på midsommar, och det blev lite bilder. Så nedan får ni en så super fina Sofia! Har även kommit på att jag inte visat bilder från studenten heller. Och så var jag hemma hos Elin igår också. Hon har sex (?) grymt söta kattungar! Så jag har väl några hundra bilder på dom också att visa ;) Så nu måste jag bara hitta tid för att redigera dem. Och lust. Vill redigera mer Indien bilder också! Finns inte riktigt tid..

Så, här är vackra Sofia! Kolla in ögonen! Och leendet!

(hade haft högre bländare om det hade varit lite bättre ljus, så att båda ögonen skulle vara i fokus)

Midsommar hälsning

Dålig uppdatering beror på dåligt fotograferande. Idag är det i alla fall midsommar och det ska jag fira (eller vad man nu gör..) med min älskade och finaste flickor. Jag har med kameran antagligen, så kanske kommer någon bild senare. Jag vill dock fota seriöst, som alltid, så ska försöka styra upp det. Snart. Jag jobbar dock väldigt mycket så det finns ont om tid till allt.

Tänkte också berätta att i måndags vad jag fyra meter ifrån Kristen Stewart & Taylor Lautner (Bella&Jacob i twilight). Det var en grym dag/kväll i stockholm!
På tisdag kväll/natt är det änligen dags för Eclipse!

Hoppas ni har den bra - ville bara slinka in med en liten hälsning och önska alla en grym midsommar, peace.

New?!

Vart trött på mitt namn länge men aldrig orkat bytt, främst för att jag vill ha kvar mitt arkiv. Så jag behövver den galma bloggen, men börjar blogga här. När jag hittar hur man kan förflytta arkivet kommer jag göra det, men har inte hittat någon hemsida som berättar/hjälper en med det. S:et på slutet är för att jag inte fick heta bara stinascheller av någon underlig anledning. Men ja. here we go. Ser ut som det gjorde innan, näst intill. :)

Ska försöka ha mest bilder också. Vi får se hur det går. Bra början, menar jag ;)
!

RSS 2.0