Projekt

Jag tror de flesta vet att mitt projektarbete handlar om att jämföra skolan i Indien och Sverige. Försökte jobba lite
med det idag (!!!!) och har fått ganska mycket gjort, för att vara jag ;) Både börjat skissa på texten som ska förklara
vad hela projektarbetet handlar om och redigerat lite bilder, idag från Indien. Här nedan kommer två stycken som jag
inte visat förut! Inte för att jag om de ska vara med på min utställning utan bara för att. Det är ju faktiskt ganska snart dags för utställningen så måste verkligen ta tag i allt!! Jag har SÅ HÄR många bilder som jag inte redigerat än
där ifrån. Som jag vill redigera. Var av ungefär 1200 är från skolan ;) haha! Åh, det vore att åka tillbaka dit!






SNART DAGS

Fick hem min studentklänning som jag beställt idag!!!! (sjukt snabb leverans) Och jag ÄSLKAR den. Ska köpa den i blått
också om/när den kommer in i min stolek. Snart ska jag beställa min balklänning också, har inte riktigt bestämt färg
ännu men de kommer snart! Det känns verkligen att studenten är nära nu! Typ fyra och en halv månad kvar!!!! Och om
typ fyra månader åker vi till Ayia Napa på stundetresa! Så sjukt jävla taggad! Och sedan? Vad händer då? Sommaren i Karlstad,
sedan blir det väl antagligen Norge för att sedan åka på långresa (med lite jobb) till Australien (jag vet att jag är den
enda som vill åka dit.......... not) i Australien ska jag ta dykarcertifikat också! Sedan vill jag bo i London, åka till Afrika,
åka igenom USA med bil och massa andra resor för att SEDAN kanske plugga och komma på vad jag vill bli. Hehehehehehhe :D

Men vi får se. Måste ju först se till att klara av sista teminen (!!!!!!!!!!!) av gymnasiet och få så bra betyg som möjligt.

(uppdaterar mer när jag har bilder att visa)

Life is the most spectacular show on earth

Ska laga mig lite mat och sedan ska jag sticka iväg och jobba ett kortpass! Jobbar öppning i morgon också innan
jag ska hem till Lisa för att fira hennes 19-årsdag! ;)
Fick för mig att fota lite förut, har inte fotat självporträtt på.. lääänge. Har ju ingen självutösare än, och jo jag ska köpa
men de blir ju aldrig av ;) Jajaja. Det är kul i alla fall. Fast jag vill egentligen ha en modell att fota (söndag hoppas jag!)
Jag gillar den högra bilden bäst, men det kanske bara är för att mina fina örhängen är med, love them!

Tjejmiddag

I torsdags fick jag en inbjudan till ett evenemang - knyt-middag! Det avr Nea som kom på detta briljanta idé att bjuda hem 16 fina flickor på middag. Helt förståligt så orkade hon inte laga mat till alla så alla skulle ta med något. Vi bestämde inte vem som skulle ta med vad, utan alla fick hitta på något roligt så fick vi se vad alt slutade på. Och GUD så gott de blev. En blandning mellan vårrullar (gud vad konstigt det stavas?!!), kycklingsallad, grillar kyckling, pommes, potatisgratäng, paj, bröd, vanlig sallad och till efträtt kakor, kladdkaka och tigerkaka. Helt sjukt gott!! Sdan skulle alla ta med de man ville dricka till maten, men förslaget var vin och så blev det för de flesta ;) Nedanför har vi lite bilder från denna väldigt trevliga kväll!




Sötasöta Moa och den fina dukningen (thank god for raw, på just den bilden slo inte blixten och den var nästan helt svart, men raw kan nästan alltid rädda en bild!!)



Alltså, Frida är helt underbart söt här!



Natalie och Jannike!!

Att sova

Jag är verkligen dålig på att gå och lägga mig i tid.. Hur lär man sig det? Även om jag är trött går jag inte och lägger mig, tur att jag har
lite sovmorgon i morgon! :) Nu ska jag väl ta en snabbdusch innan jag skuttar i säng!!

En till bild på Lovisa får ni! Lite udda men gillar den i alla fall!

Lovisa

Jag har massvis med insperation och mitt enda nyårslöfte är väl egentligen att våga tro på mig själv och verkligen försöka utvecklas.
Jag måste komma ut och fota om jag verkligen vill utvecklas! Och jag har faktisk tagot tag i det där lite, så snart så!

Nea är min personliga peppare (tacka gud att det finns så fina människor som Nea), så det var hos henne igår jag, hon och hennes
syster Lovisa (på bilden under) började planera en plåtning! Ojojoj vad jag längtar! Hatten är bara på för att vi kollade lite rekvisita! ;)


Insperation

Det här kan vara det mest inspererande jag sett på mycket länge. (även book ll & lll)
Jag behöver komma på tre fotograferingar att göra snart (skolan), jag har kommit på en.
Efter det här känner jag mig mycket mer inspererad, hon är bara.. WOW det här kvinnan.
Det är SÅNT här jag vill hålla på med. Jag blir lite förbannad på att det är vinter och inte sommar bara..

Nu ska jag ta en dusch efter dagen kondition + lift it pass. Sådan träningsvärk jag kommer ha ;)

Ny älskling & nyår

Jag har blivit kär. Ja, lika töntigt förälskad som alla verkar bli när de får sin bebis. Jag vill bara ta på den, tycka och testa vad som händer, känna och klämma HELA tiden. Kan inte låta bli min bebis.... Månader av väntan är över, min iPhone 4 har kommit! ;)

Nu måste jag dock hoppa in i duschen och fundera hur jag ska komma till och från jobbet ikväll/natt.. Slutar 00 eller 00.30, ingen buss och ingen bil... yeeeey (y)

Här har ni i alla fall de bilder jag tog på förfesten på nyår! :) Hade glömt blixten hemma och hade nästan inget batteri (jag var stressad!!), men några bilder hann jag med innan den dig oc vi skulle dra! :D

















Hanna&Ella

Andra gången på kort tid som jag försov mig till jobbet idag, förstår inte vad som händer? Försover mig aldrig till jobbet!! Jaja, jobbade över gjrode jag också. Istället för att sluta 15 slutade jag 20! MEn eftersom alla mina vänner ska ut idag och jag inte, så kändes det helt okej att dra ihop lite extra slantar! ;) :D

Hanna och Ella här nedanför i alla fall, från när de och moster var på besök och hälsade på oss (eller bebisen kanske..). Skulle egentligen ha fotat Hanna då, men det fanns inte riktigt tid till det.




Julafton

På julafton var det meningen att jag skulle ta med kameran och föreviga våran första jul tillsammans med någon annan än oss själva, haha. Men en timme innan vi skulle åka märkte jag att jag hade lite dåligt med batteri och satte batteriet på laddning. Självklart glömde jag batteriet hemma men tog men mig kameran....... Ibland orkar jag inte med mig själv.

Vi kom ju i alla fall hem runt sex på julafton och vi myste lite inne i vardagsrummet. Så dessa tre bilder är tagna då och är inga direkt julbilder, men de är ändå från julafton. :)






Finbesök!

Jag hade ju fin besök för några helger sedan! Den helgen då datorn gick sönder! Moa, Frida och Angelica var här över helgen (kompisar som jag träffade när jag konfirmerade mig 07). Den var en kort men väldigt mysig helg. Vi gick på stan, drack champagne, kollade på narnia, kollade på solsidan och pratade massor. Hur mysigt som helst! Moa tog vldigt mycket bilder men min kamera, ibland med mitt och ibland med henne objektiv. Men här får ni bara fyra stycken! :)





foto: moa persson




foto: moa persson



foto: moa persson

Världens finaste

Jag har ju inte visat några bilder på finaste pojken i världen! Detta är min superduper söta systerson Oliver första gången jag såg honom!! Träffade honom idag också och han har vuxit och blivit lite tjock, men så söt han är! Kameran är fortfarande hos Moa så jag kunde inte ta några nya bilder, men gu så go han är! Här är han alltså fyra dagar gammal, ojojoj vad han är söt! (anledningen till att han är brun och stekare är att han hade gulsot så han solade solarium de första dagarna av hans liv)












Nyår

Min dator har varit hemma ganska länge nu men har inte orkat eller hunnit fixa bilder, men det kommer väl! Igår var det nyår, som ni alla vet, och jag hade en GRYM kväll på Plaza & Tempel samt efterfest hos Lina som höll på lite för länge.. ;) Det var helt sjukt lyckat tycker jag och det verkar som alla andra också tycker det! Nästan så att vi får göra det här till tradition varje år! :D hahah.
Har legat och kollat dåliga filmer i Linas soffa hela dagen, bara rört oss för att köpa cola, men ska nog snart ta en promenad med Nea hem! :) Återkommer när jag har bilder att visa!

RSS 2.0