Tjejmiddag

I torsdags fick jag en inbjudan till ett evenemang - knyt-middag! Det avr Nea som kom på detta briljanta idé att bjuda hem 16 fina flickor på middag. Helt förståligt så orkade hon inte laga mat till alla så alla skulle ta med något. Vi bestämde inte vem som skulle ta med vad, utan alla fick hitta på något roligt så fick vi se vad alt slutade på. Och GUD så gott de blev. En blandning mellan vårrullar (gud vad konstigt det stavas?!!), kycklingsallad, grillar kyckling, pommes, potatisgratäng, paj, bröd, vanlig sallad och till efträtt kakor, kladdkaka och tigerkaka. Helt sjukt gott!! Sdan skulle alla ta med de man ville dricka till maten, men förslaget var vin och så blev det för de flesta ;) Nedanför har vi lite bilder från denna väldigt trevliga kväll!
Sötasöta Moa och den fina dukningen (thank god for raw, på just den bilden slo inte blixten och den var nästan helt svart, men raw kan nästan alltid rädda en bild!!)Alltså, Frida är helt underbart söt här!Natalie och Jannike!!

Kommentarer
Postat av: Gilraen

SVAR: Tack ska du ha! :) Det är fotat utanför Deje. Såg det random när vi skulle åka hem så jag kommer inte ihåg exakt vart heller.

2011-01-21 @ 17:24:33
URL: http://gilraen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0