Klagomål, drömmar och problem

All insperation är som bortblåst och jag längtar mer än någonsin efter studenten. Älskar att våren börjar komma men hatar att mina pengar inte räcker till något. Speciellt inte till nya vårkläder. Jag drömmer om en resa till Madrid om några veckor som jag aldrig kommer ha råd med och ångrar lite att jag ska till Ayia Napa istället. Jag vill strosa runt på Madids gator, gå på marknader, sätta sig på en fik med ett glas vin i timmar och på kvällarna gå ut på några helt grymma nattklubbar tillsammans med några underbara vänner och svenskar jag aldrig träffat. I höst vill jag bo i en lägenhet i centrala London med några fina vänner, jobba på dagarna och sitta på en pubar på kvällarna. Men innan jag flyttar till London vill jag ha ett nytt kamerahus och två nya objektiv. I höst vill jag också jobba häcken av mig i Norge för att sedan åka till Australien i ett halvår-år för att jobba, dyka och lära mig surfa. Samtidigt vill jag också åka till Afrika och volontärarbeta. På lördag fyller jag 19 men det ger mig mest bara ångest. Jag har uppgifter i skolan som jag inte har börjat med och ska vara klara snart, vilket ger mig ångest eftersom jag inte tror att mina betyg i framtiden kommer göra att jag kommer in på någon utbildning. Allt skriker och river inom mig men utåt är jag helt nollställd. Jag är sur och grinig utan att riktigt visa det och har ont i ryggen. Jag försöker vara hälsosam genom att äta nyttigt och träna, men de går åt skogen. Jag funderar på hur jag ska kunna förverkliga mina drömmar och sätter upp väggar som hinder för mig själv.

Det värsta jag vet är när man klagar men kan inte förmå mig själv att sluta.

(det här inlägget var inte alls meningen att de skulle bli såhär från början, men så kan de vara ibland.)

Första någonsin

Idag började min första utställning någonsin.
Idag var jag med i radio för första gången någonsin.
Idag hade jag min första vernissage någonsin.


Mycket första gången någonsin nu för tiden (syftar även på förra inlägget). Men vernissagen vart väldigt lyckad och de kom jättemycket söta och fina vänner för att kolla in den! Jag blev så himlans glad över att så många kom!!! Och lite extra rörd blev jag av att så många som var med på resan till Dharamsala kom och kollade! En kom till och med via tåg från Arvika för att en halvtimme kunna kolla på utställningen! :) Det var dock h e m s k t att bli "granskad", men det släppte ganska snabbt ;)

Efter idag har det verkligen kliat i fingrarna för att få fotografera! ;) Känns som jag inte rört kameran på eveigheter.. När det lugnar sig i skolan ska jag fota!!!!! hahah

Två stycken av bilderna från Indien, de från Vålberg får inte användas till något annat än utställningen och redovisningen av mitt arbete. Så om man är intresserad av dem så får man kolla på utställningen! Hhaha

Kryssning

Lördag-söndag var jag på min livs första kryssning. De kommer antagligen vara min livs enda kryssning också, MEN de var skit kul! Var där tillsammans med min klass och vi hade as kul tillsammans!! Dåliga iPhone bilder finns på facebook för den som är intresserad. Just nu är det dock KAOS i mitt liv. Mitt projektarbete ska vara klart tills på fredag, ett media arbete också, en psykologiinlämning tills på måndag, en islamhemtenta ska vara inne på tisdag och jag är inte klar med något och har bara börjat på projektarbetet. SÅ det är KAOS. + att jag ska jobba både lördag och söndag också! JO TACK, jag kan börja välkomna dåliga betyg.

Vet ni vad de bästa är? Att de är så mycket att jag typ igronerar det och gör annat. GUD vilken dålig egenskap det är. Som här tillexempel, jag målar naglarna fult istället för att regigera bilder. (dålig&oredigerad iPhone bild, och fula naglar..)


RSS 2.0