Grekland; bildbomb del l

Här kommer lite bilder från Grekland resan. Jag var där med Linnea, Moa, Sara, Jannike, Jonna och Sofia. Även kallade Linnet, Mos, Sakky, Jajja, Jonnis och Soffi. (jag är sten/stenen) Vi gillar smeknamn, javisst!

Dom första dagarna var vi på en ö som heter Aegina/Egina och det är här bilderna kommer ifrån. Vi va inte på "huvudstaden" på ön utan på ett lugnt mysigt ställe.


Det var väldigtväldigt varmt på båten till Aegina. Men det var lite fina båtar som jag kunde fota på vägen dit i alla fall!



Jannike hade målat alla naglar blåa för att få den extra Greklandskänslan! Vit/blå raddig bikini hade hon också!



Direkt vi hade lämnat våra väskor på hotellet gick vi till stranden för att bada och njuta lite av kvällssolen. Det var extremt vamt på resan dit och vi var verkligen ssb (svettiga, svenne brudar) Vi var inte förberedda på sådan värme.



Första kvällen satte vi oss på en jätte mysig resurang vid vattnet, vi satt praktiskttaget på klipporna :) Resurangen bakom åt vi på en annan kväll och den var ännu mysigare :) (slutar tiden är 30 sekunder eftersom det redan hade blivit mörkt)



Ja, ni ser ju. Så mysigt. Tänk er lite vågskvalp på det :D (slutar tiden är 30 sekunder eftersom det redan hade blivit mörkt)



Sedan rörde inte jag kameran nästan någonting på flera dagar.
Så det blev inte mycket fotande. Jag ville inte ha med den till stranden pga. risken för att den skulle förstöras/bli snodd och på kvällarna glömde jag eller så passade det inte att ta med den av flera anledningar. Men vi låg mest och sola hela dagarna och åt god mat och satt på någon bar eller min och moas balkong.

Jag bestämde mig i alla fall för att gå ut och fota lite runt omkring en dag. Så jag gick hem lite tidigare från stranden (vid fem, halv sex kanske, jag & jannike låg alltid kvar till sju, halv åtta annars..), tog kameran och gick en promenad. Det blev mörkt ungefär SÅÅ HÄR snabbt. Så ena studnen var det lite för ljust, sedan blev det perfekt ljus i en kvart och sedan för mörkt.


Här är i alla fall hamnen kan man säga. Bryggan i bakgrunden kommer man/åker ifrån med båten!



En mysig resurang som vi sa från första dagen att vi skulle äta på, men det blev aldrig av.. ;)





Väster - huvudgatan kan man säga, i alla fall början av den. Mysig med lite mysiga affärer! Ni ser även ingången till vårat hotell där tror jag.
Höger - tagen bara några meter ner på gatan som ni ser på vänstra bilden. Lite sne men va fan :D





Det var nog dom bilderna från Aegina. Kommer kanske lite fler. Sedan ska jag även visa lite Aten bilder. Där är det lite mer människor på bilderna! Nu i efterhand är det ju lite synd att jag fotade så lite, men det betyder ju att jag var lite mer närvarande så det kanske är bra det ocksååååååå :)

Grekland; Jonna

Har böjat med Grekland bilderna nu. Tänkte ha ett samlat inlägg med lite text till varje och såå.. Som jag brukar ha när jag har många bilder.. Men orkar inte redgera mer nu. För jag hoppar lite hur som bland bilderna så kan inte riktigt börja någon stans ;) Men ni får i alla fall en på Jonnis så länge, den är ju inte jätteviktig i just det vi gjorde på resan, om man säger så. Men jag gillar den! Hade problem med skärpan som vanligt, så många fina bilder är förstörda av den. Men här satt den fint! (hade dock för liten bländare)..

Gosen Jonnis!

Neas stuga; Moa

Jobbat hela dagen och ska sova tidigt ikväll! Kameran är hemma från Nea nu men orkar inte sätta mig att redigera något nu, :) En bild från Neas stuga igen, en till på Moa! Synd bara att skärpan är lite små dålig, men Mos är söt i alla fall! :D


Neas stuga; Elias&Viktor

Har inte ens lagt över bilderna från Grekland än, kameran är inte ens hemm ;p Det kommer nog dröja några dagar ändå så.. ;) Bjuder på en mysig och halvkass bild från Neas stuga. Mysmys, Elias&Viktor trampar trampbåt!


home sweet home

Jag är hemma, nöjd och sjuk. I morgon går jag till skolan också, var hemma idag pga sjukdom. Har inte laddat över några bilder eller något så det kommer väl, om det blve några bra och inte bara massa turistbilder. Men vi får se vad det blir av allt. Nu ska jag sova i alla fall. I morgon är det min första dag på mitt sista år i skolan. Förutom när jag ska plugga vidare då, men ah. Det låter bättre så. Gosh, känns hur bra som hellst!!! Ett år av fest, hur taggad??

greeeekland

hallihalla, ett hej fran grekland har! allt ar bra forutom att jag tappat bort mjin mobil och 50 euro.. men jajajajja! det ar valdigt varmt och vi ar i aten nu! Jag kommer hem pa tisdag natt sa efter det blir det lite bilder, dock tagit allderes for lite.. ;p

Neas stuga; Moa

Nu är det snart käk sedan ska jag väl försöka sova lite innan vi åker. Bilder går någon gång innan två! Inte alls många timmar tills vi är i Grekland nu!! :D

Jag och denna snygging kommer dessutom att ha ryggsäckar!! Eftersom vi ska flytta och det är mycket enklare att ta med sig osv :D De andra tycker vi är dumma i huvudet, men inte vi inte! :D

Neas stuga; Linnea

Nu händer det grejer inför Grekland. Såhär ett dygn före avfärd undefär så byter vi boende! haha! Vi ska inte bo o Sofias farmors lägenhet längre utan på ett hotell mitt i Aten istället, gång avstånd till shopnninggatorna och under Akropolis! Hur najs?! Jag gillar det här opanderande ;) Haha! Men detta blir hur bra som helst!! :D

Har jobbat hela dagen och är helt slut, lagar lite mat tillsammans med bror just nu och Nea är på väg hit. Ni får en bild på Linnea, vilken livsnjutare va? haha :) Från Neas stuga, såklart. Underbara paradiset i Molkon! Det är huuuur vackert som hellst (ska visa utsikten någon annan dag) och så himla lugnt och tyst - när vi inte dunkar musik som vi gjorde hela kvällen och det hördes över hela sjön (vi var ute och paddlade till halva skjön och hörde VÄL, haha). Men det rä bara sååå underbart ställe!! love it



Neas stuga; Elias

Hlkh L,VBBFJKS LKM.K.l-kjblsnb.md .kJBLKHFBK,DMN l-jfb. Så arg är jag just nu!!! Helt seriöst. Min autofokus på mitt tamron måste fan va paj! Den sätter ALLTID fouset snäppet framför där jag vill ha den så att det inte ALLS blir bra bilder!!! Blir så galen. Nästan alla av bilderna från Neas stuga är dåliga tack vare det! Ska jag våga ta med det och chansa att alla bilder blir oskarpa till Grekland eller ta med mitt fasta 50 istället? Då blir det ett helt annat sätt att fotografera men garantera (nästan) att det blir skarpa bilder. Åååååhhhh. Vad är felet??? De ser bra ut på kameran, sedan på datorn blir de as oskarpa. Det avr inga megafina bilder från Neas stuga men lite mysiga vardags bilder som är roliga att ha, minnen som är fina. Och det är bara BAJJJSSSS att de är oskapra!!!!! Alla pratar ju så gott om det här objektivet, men varförjust jag???? gasshhhh


En liten bild på Elias får ni i alla fall. Och de finns några till som är bra. Tror jag..

Blueblue water

Jobbade både idag och igår. Planerade Grekland igår, vi åker natten till söndag!!! Awesome!!! Vi har äntligen fått ganska klart över vart vi ska bo osv. Bara inte exakta dagar, men det spelar ingen roll! Hotell på en ö som heter Egina i ca 5 nätter och sedan i Sofias farmors lägenhet i Pireus (går att ta tunnelbana in till Aten osv) i fyra nätter. Som det ser ut just nu i alla fall, kan bero på lite ;) haha! Det kommer bli GRYMT! Så jäävklans taggad!

Åker till Neas stuga i morgon och sover där en natt tillsammans med Nea, Linnea, Moa, Elias och Viktor! Hoppas att det inte regnar på oss och att vi får en fin solnedgång som vi burkar ha där nere. Magisk plats är det, helt underbar! Ååh. Det blir fin avslutning på sommaren, Neas stuga och Grekland. Underbart


Det är en annan kväll än den andra bilden, därför är det helt olika färg. Det var ingen solnedgång på samma sätt denna kvällen som den andra. Men det var väldigt fint ändå :)



en kväll på jäverön

Var ju ute på Jäverön igår för att fira Johannes & Fanny! Johannes fick en hambugar-telefon av oss och Fanny en kortlek med "jag har aldrig"-frågor. Haha, telefonen är bäst! På paketet stod de "Max har börjat med utkörning, det är bara att ringa!" eheheh, hurmor de ;)

Det vart en bra kväll med sjukt god mat, trevliga människor och mycket dans! Jag tog med mig kameran, men det är sjukt svårt att ta roliga bilder när det är mörkt och jag tog inte fram kameran förens det blev litelite för mörkt och la undan det ganksa snabbt igen.. Men lite bilder blev det i alla fall! När det blev mörkt lekte jag lite med blixten (väldigt svårt när jag inte såg någonting av vad som stod på kameran och var lite rund om fötterna) och efteråt med redigeringen också ;)


Födelsedagsbarn i brunt hår! Och Sarah också ;)



Moisen & Angie!



Gosisarna!!!



Inte alls någon bra bild, men tänkte visa mitt hår.. Fast det ser inte ut sådär. Det är ljuset som gör det sådär orange. Men ni får en liten bild av hur det ser ut i alla fall. Det är Moa som tog bilden, vid middagen.



Fina Nea på bryggan!



p-p-p-p-p-party



mummiiis



GOSEN!!!




Födelsedagsbarn igen! (fick ingen bild på det andra dock..)



mmmaariiiaa!


Sofia

Mao sov kvar här (men hon har såklart redan stuckit hem) och jag ska snart hoppa in i duschen! Ska ner på stna för att fixa presenter till Johannes&Fanny som fyllt år. Det börjar redan klockan 17 i deras stuga, så det ser ut att bli en lång (och förhoppningsvis rolig) kväll! :D Efter ikväll ska det vara lugnt fram Grekland kan jag säga! Haha ;) Funderar på att ta med kameran ikväll så att jag får lite mer vardagsbilder, är ju så himla dålig på det nuförtiden!

Åh, har glömt att visa den här bilden på min söta kusin Sofia! Så här får ni den! :)


Redo!

Efter en bra kväll igår på Ankan, en dag på Linneas soffa och en dusch känner jag mig nu redo för Club Moments på Korriander! Hihi, kommer bli en gymkväll känner jag på mig! Nu ska jag på skjuts till Moa eftersom det spöregnar!

How I hope I die


Paolo Nutini - Coming up easy

Det är så himla fint att skriva en text på ett papper och fota och jag hade lite tråkigt så.. Denna fina lilla text som är från Pailo Nutinins låt Coming up easy! Paolo är förövrigt helt grym och inte alls sådan musik jag lyssnar på, men min bror har tvingat mig lyssna på honom halva sommaren så tillslut går det bara inte att älska honom! Han har helt grymma låtar som man blir glad och peppad av ;) Så lyssna på honom på Spotify nu!! 10/10, Coming up easy, Jenny don't be hasty och Pencil full of lead är bäst just nu ;)

tredagars

Är hemma väldigt lite och har därför ingen tid till att varken fota eller redigera. Nu blir det tre-dagars men utgång, idag sista gången på Ankan på onsdagar, i morgon är det sista gången på Korriander och Club Moments (?) och på fredag är det födelsedagsfirande! Gud.. Detta blir jobbigt men jäävligt kul :D Så ni förstår vad jag håller på med och jag inte är död. Återkommer så fort jag hinner och orkar, vilket kanske kan bli dessa dagar, men det vet jag inte! ;)
CIAO!

Hanna IX; Vattnet

Sov hos Linnea inatt eftersom hon är ensam och mörkrädd! I morse, eller ja.. Vid 12 så åkte jag och Moa till gymmet, gud vad det är skönt att träna!! Senare ska jag och Linnea till stallet och ta hand om Tella, Linas häst! :)

Det här är nog sista bilden på Hanna! Lite annorlunda redigering om man jämför med de andra :)

Hanna IIX; Stranden

Har jobbat och med Moa idag! Ska snart över till Linnea också, men guuud vad jag är trött! Jag möter Lisa utanför jobbet och hon säger att det har varit jäättteee lugnt så hon gick hem tidigare. Det hade till och med varit tråkigt lugnt liksom. När jag kommer in smäller det och det är mycket folk hela kvällen, så jag är bara trötttrötttrött!! Haha, så det kan vara. Nu är jag ledig i två dagar, skönt!!

Sista färdig redigerade bilden jag har, tror jag
. Har väl några till att redigera. Annars får jag väl försöka fota något annat snart. För nu har jag haft sjukt bra uppdatering senaste dagarna, tycker jag för att vara jag alltså ;) haha. Kanske får fortsätta med det :) Är väldigt fotosugen, så kanske kan jag få ut någon i morgon? Eller ja.. Vi får se! Måste ju ha någon idé också :D

Clara; teaterapan del 2

Igår var vi ute och efterfesten slutade sent.. ;) Så idag är jag riktigt trött och önskar väl att jag var ledig, men får väl skylla mig själv atntar jag :D Jag vill ha cola innan jobbet, kanske åker dit tidigare och äter lite :D Nu ska jag ut med hunden och efter det ta en liten tupplur! :D


Ett till litet kollage (?) av Clara, lilla teaterapan i släkten! Hahah :)

RSS 2.0