Liten julhälsning

God fortsättning får man väl säga!! :) Hade en finfin jul igår, firades lite annorlunda hemma hos Elin, Stefan och lillbebben, men det var inte bara min familj och dem utan även Stefans alla bröder, en respektive, mamma, fyra barn och en brittisk kompis till en av bröderna. Väldigt roligt faktiskt! :) Fick en blixt i julklapp!! Eller ja, fick inte blixten eftersom de inte visste exakt vilken jag ville ha, men jag fick pengar till det. Sedan fick jag massa annat fint också :) I morgon är det först lite jobb, sedan är det utgång. Eric Prydz kommer till Karlstad så!! (inte för att jag bryr mig så mycket om att just Eric Prydz kommer, utan för att det antagligen kommer bli en grym kväll)

Var på Narnia i 3D med Linda idag också!!! Den var bra, mysig. Narnia är så mysigt.. JAG VILL HA KLÄDERNA!!! åh, älskar sådana kläder!! mummms. Hoppas att få tillbaka datorn snart också, så jag kan redigera massa bilder!! Glömde batteriet till kameran hemma igår, men jaa.. Har andra bilder att visa! :) Har en fotouppgoift i skolan som jag cokså ser ifram mot att fota, eller tre egentligen. Åh, hoppas att de blir bra. Kommit på två av tre saker.. hihi!

(nu ska jag verkligen sluta skriva och sova, är så trött h e l a tiden. Babblar bara skit ändå.. ;p)

BEBBE!!!!

Har träffat Elins lilla bebis nu!!! Han rä Så söt och Så gullig och Så mysig och SÅ tyst!!! Världens finaste!! Har massor med bilder, men eftersom jag fortfarande bara har tillgång till pappas dator så har jag inte photoshop, så jag kan inte öppna bilderna. Lite jobbigt. Men så är det, han posade ganska glatt i alla fall - och det är ju bra. Han kommer behöva stå ut med att jag tar bilder på han HELA tiden. Hahha! :D

Har Sjukt ont i ryggen också eftersom jag stått i kök två dagar nu! Ska försöka plugga lite också.. Hanna kom hem igår, så ska försöka gå över till henne en stund också. Träffade henne igår en snabbis, men vill träffa henne mer ;) haha!

Bryssel; Clara

Jag är SÅ jävla trött. Började jobba halv sju i morse!! Och så har jag stått i köket, så både fötter och rygg VÄRKER. Det var lite smått kaos på jobbet idag.. heheh........

Jag vill ha lov. Helst utan jobb, eller jag vill ha pengarna men orkar inte jobba. Behöver sova.

Ikväll ska jag kolla på Narnia!! Och sova tidigt för jag börjar halv sju i morgon också. Ni får två bilder på kusin Clara!

Bryssel; Kirre

I onsdags blev jag moster!!!!!!!!!!!! Har inte fått träffa lillen än (smittorisk) men förhoppningsvis i morgon!! Sedan kommer nyår bli så JÄVLA grymt eftersom jag och 10 andra fina flickor har fixat så att vi ska vara på Plaza och äta trerätters middag och efter 12 slaget något gång gå vidare till Tempel för att dansa och clubba och ha det bra! Vi är ca 70 pers (kommer inte ihåg riktigt) så det kommer bli GRYMT! Är SÅ JÄVLA taggad! Hahah :D Har beställt hem en klänning nu också som jag hoppas blir bra också! Är så taggad. Haha!

Anledningen till varför jag varit frånvarande är för att datorrn la av förra lördagen och är inne på lagning. Sitter på pappas lite då och då och även i skolan men.. Har glömt bort att jag har några färdiga bilder att visa, så ni får en nu i alla fall!

Detta är min morbror Kirre (Kristian) :)

KOM UT DÅÅ!

Jag tycker att lillkillen ska pluppa ut snart!!! Han är beräknad tills i morgon (!) men jag tror att han kommer gå över en ca en vecka. Förut trodde jag att han skulle födas förtidigt. Elin är ju SÅ jävla STOR och har varit det länge!! Men han verkar trivas där inne så jag vet inte längre.. Men han ska veta att vi vill ha ut honom.. Jag är beredd nu att vara världens bästa moster nu och Elin är riktigt trött på magen, så komsikomsi bebben!!

Borde plugga, men har liksom inte motivation. Vet inte vart jag ska börja?! Har faktiskt gjort lite plugg idag i alla fall. LITE. Men jag är för trött för allt, är helt slut nu efter att redigerat den här bilden.. Ska lägga mig framför tvn igen.. Haha.


Besoende

Ligger hemma fortfarande. Har kollat klart på säsong 2 av Grey's Anatomy nu och jag tror jag ska avlida här!!!! MÅSTE ha 3:an, man kan köpa 1-6 på discshop för 1295:-, den släpps om 2 dagar!!!! Funderar seriöst på att klicka dem den! Eller så åker jag och köper 3an någon stands. För jag MÅSTE ha den NU! Jävligt jobbigt eftersom jag blir trött av att gå korta promenader med Humphrey.. Men jag satt liksom och väntade på att Derek skulle lämna Addison för Meredith HELA säsongen och så slutar det när man liksom tror att han ska lämna henne??!! Jag MÅSTE se resten. För man kommer ju inte ihåg allt heller??!! Och varför måste dom sluta en säsång med värsta sorgsna grejen föör? (Jag har bara sett vissa av dessa avsnitt, började kolla på greys kanske någon gång under säsong 3-4).

Hehe, mina tankebanor går kring Grey's just nu.... Jag drömmde till och med om det inatt.. Haha.. Men hur kul är det inte och se hur alla kom in i serien om man inte sett det förut?? JÄTTEKUL. Haha, måste se meeeer. varför blir jag så lätt beroende av något??




Sjukling

Har gått och blivit sjuk. Yeyy.. Har SÅHÄR mycket plugg och har inte orkat göra något annat än att ligga framför tvn, under ett duntäcke med en brasa samtidigt som jag kollar på Grey's Anatomy (säsång 2 <3) och dricker te. Jag har inte ens suttit vid datorn förens nu.. Haha.

Måste försöka plugga lite nu, (eftersom mamma tagit över tvn har jag ingen ursäkt längre) och jag får fin besök i helgen (moa, frida och angelica) och då vill jag bara umgås med dom så mycket som det bara går då, så måste göra allt plugg innan!! Varför har man aldrig tid för det man VILL göra?? Ska skriva ett cv, en tal, en filmanalys och början på en inlämning. Och så måste jag plugga matte, eftersom jag ligger så efter. Men det orkar verkligen inte min hjärna med idag. Men när är det meningen att man ska leva och göra det man gillar?

Nytt

Vantrivdes med den föra designen så fixade lite nytt. Gillar allt det inte är massa kirmskrams och att den är enkel. Vill dock ändra vissa saker som verkligen inte g å r. Har bytt grund och den ser verklien inte ut som förut.. Men. Måste ta ny profilbild också, men de kommer. Haha ;) Inläggen är sjukt breda, men det går verkligen inte att ändra!! Ser inte ALLS ut som det ska, haha! Får se hur jag gör med det!

Vi hade i alla fall en jättemysig kväll/natt!!!

Bryssel; Rebecka

Idag ska Sara, Viktor, Elias, Linnea och kanske Nea och Emma (de är sjuka) sova här och vi ska ha MYS kväll! Moa och Jannike ska fira en klasskompis, men de kanske skulle komma i natt när krogen har stängt! ;) Vi hade ALLTID sleepovers när vi var mindre, så det ska bli sjukt mysigt att ha det igen! Jag ska bjuda på tacos och sånt så jag måste handla, men har ingen bil eftersom mamma&pappa inte är hemma och det är så jäkla långt till affären.. ;) Menmen, jag får väl släpa mig dit snart!

Det är väldigt mycket porträtt från Bryssel och inte så mycket på själv stan och omgivningen, haha. Här är Rebecka!

RSS 2.0