Kära tomten

Det här är lite av vad jag önskar mig i julklapp, de kommer inte i ordning (och ja, det är en önskelista, jag tror inte på fullt allvar att jag ens kan drömma om att få vissa av dessa saker. Men vad har man annars önskelistor till?)


(bilderna är från hemsidorna som länkarna är till)

1. Kavaj/jacka från bubbelroom
2. Nikon AF-S 85/1,4G ED finns bla här
3. Photoshop dvd från moderskeppet
4. Klänning från zara (finns även liknande i svart som jag vill ha!)
5. Nikon D700 finns bla här

Sedan vill jag även ha en fjärrutlösare, en svart kappa som inte är figursydd (gärna med luva), en svart lång kavaj, en kavaj med lapp på armbågen, en parfym, spotify premium, en snygg portfölj (eller liknande modell) i svart skinn, en stor svart, stilren plånbok, ett par gråa jeans med mororcykelsömmar på, ett par leggings som har mocka ridbyx grej och självklart vill jag ha mitt porslin som är köpt men jag inte får ta del av än ;) :D Sedan kommer jag inte på något mer just nu. Så, då har min familj min önskelista också. Även om den är lite sen :)

Nu mobil

Ny mobil? Humpf, de blir ju ändå gamla direkt så lika bra att ha en gammal från början ;) Denna fick jag av min syster idag! Den har färgskärm och det finns snake, I FÄRG! Hur coolt är inte det??!! Dock är det jätte krångligt att smsa..


Bryssel; mamma

Har inte gjort något vettigt över huvudtaget idag, inte ens gått utanför dörren.. Men Moa var här ett tag, vi kollade på Solsidan (så jäkla roligt, tröttnar aldrig) och reprisen av Grey's.

Mamma har bakat lussebullar så jag har ätit lusseullar undertiden jag kollade på "Vem kan slå Filip och Fredrik". I morgon slutar jag tidigt, så ska luncha med pappa på stan, kanske köpa en jacka och presentpapper! Och en skitmobil i väntan på att min Iphone 4 (!!) kommer. Det är fruktanstvärt att vara utan mobil även om jag nästan vant mig nu efter några veckor utan..

Bryssel bild igen, mamma den här gången. Jag tycker den är väldigt fin också! Borde dock lägga upp fler bilder åt gången så det inte blir många inlägg om med bara Bryssel bilder ;) Men orkar/hinner aldrig reigera mer.

Bryssel; Oskar

Jag har bränt min fingrar. När jag skulle ta ut en baugette från ungnen råkade grytlappen trilla åt sidan. Så nu har ag två jack i lång-och ringfingriet. Och det gör ont när jag inte har något kallt på det... Det hände för en och en halv timme sedan.......

Här får ni en bild på min kusin Oskar!


Bryssel; Lena

Försov mig i morse men kom nästan i tid. Började jobba kl 16, slutade kl 16.. Men vi hade grupparbete så kunde gå ite tidigare :) Fick sluta en timme tidigare från jobbet också, och jag är helt s l u t. Känns lite sådär att alla är på tempel och ser Daniel Adams Ray när jag sitter här, men så är det ibland ;)

Jobbar i morgon också, men här har ni två bilder på min morbrors fru Lena innan jag ska sova :)






Bryssel; Waterloo

Uppgång för den branta tappan och utsikt från Lejonet, slaget i Waterloo var här.







Bryssel; dag ett

Kommit igång lite med redigeringen med bilderna från Bryssel. Dom kommer komma hipp och happ och antagligen inte i någon speciell ordning. Dessa är tagna dag ett i alla fall.











home

Bryssel var jättebra, vi hade personalfest i söndags som var lyckad och i morgon har jag ett psykologiprov som jag i n t e kan!!! Sedan jobbar jag onsdag, fredag och lördag. Men jag kanske hinner redigera lite ändå. Vi får se, måste jobba på projektarbetet också.. SUCK.

Tänkte bara berätta att jag var hemma och lever. På torsdag ska jag ä n t l i g e n färga och klippa håret igen!

HP&B

Ikväll har jag varit på Harry Potter, förhandsvisning eller vad det nu var. Den var............ bra. Inte fantastisk men långt ifrån dålig. De borde ha haft med mer och inte sparat så mycket till nästa film. Men den var otroligt bra gjord, rolig, vacker och spännande ändå. Kommer dock inte ihåg boken så bra men tyckte att de gjorde om lite för mycket (som jag kommer ihå det då). Nu längtar jag till sommaren så att jag får se nästa :)

Ska packa inför Bryssel nu, knappt börjat och vi åker inatt. Hehehehe, bra Stina! Har ingen bild att visa, men ville ändå säga hej då. Sååå.. Hejdå! :D

again, preace

Jag m å s t e plugga lite svenska. Har svenska b nationella skriftligt i morgon och jag fattar inte poängen med att man måste skriva för hand. Det blir ju SÅ mycket sämre?!! + att jag måste lära mig alla skrivsätt och hur man skriver vad. Jag är inte bra på att skriva journalistiska texter och det är nästan bara sådana texter som man ska skriva. Det är svenska inte journalisitik...

One more pic from today, har fått lite av en förkärlek till förgrundsoskärpa.. :)


Bokeh

Igår regnade det och var sjukt trist väder. Idag var det strålande sol och har varit frost överallt hela dagen. Det är så vintern är vackrast trycker jag. Strålande sol och frost på alla träd, grenar, gräsmattor och hustak. Det hade varit lite oförskämt mot vädergudarna att inte fota när jag såg hur fint ljus det var när jag gick från bussen och sneglade in i trädgården.

Så tacka vädergudarna, för här kommer tre bilder. Som vanlit passar de inte ihop (förstår inte hur alla får sina bilder att passa ihop efter redigering. Jag redigerar så olika, jämt. Får aldrig lika, även om jag försöker!) Gemensamt är dock att jag jobbat etremt mycket i curves i alla bilder ;)

Syns det att jag ä l s k a r motljus och bokeh?










Dött

Jag har varit i Strömstad och jobbat i helgen tillsammans med Lisa och Jonas från min resturang samt lite andra från andra resturanger. Och jag måste bara säga att, gud vad jag älskar Våxnäs efter helgen ;) Haha!

Jag är också sjukt oinspererad av allting just nu. Det är mörkt och grått och snön som föll (för tidigt) förra veckan är borta och det bara regnar. Orkar inte ens redigera, i alla fall inte idag. Så det är lite dött.

Pregnant; black&white III

Igår var jag på Vålbergsskolan! Gjorde andra delen va mitt projektarbte kan man säga, det gick bra tror jag. Inte kollat igenom bilderna än, men tror det fina några bra bilder! :) Får dock inte visa bilderna här på bloggen (jag frågade inte föräldrarna om lov om just det.) Men dom kommer upp på utställningen som kommer till våren, och den ska alla på, right?!! Skämt och sido.

Idag gjorde jag nationella muntligt i Svenska B. Ämnet var språk och jag diskuterade kring om vi skulle byta ut svenskan till engelska och varför vi har den brittiska engelskan i skolan. Jag tror det gick ganska bra, jag hackade mig på flera ställen och pratade lite för fort. Men kan inte göra något åt det nu, så..

Imorgon
ska jag till Korriander för att fira Alicia som fyller 18. Jag är riktigt taggad och det verkar var blandat med folk från hela Karlstad som är bjudna!

Två bilder från i söndags, mycket mage - lite ansikte. Men det kommer! Den till vänster är min favorit :)

Pregnant; black&white II

En väldigt udda bild om man jämför med de andra som vi tog. Vet inte ens om jag gillar den, den hade varit mycket bättre om hela hos varit med, både på längden, bredden och höljden eller vad man säger ;) Men så är det!

Idag är det måndag och jag ska förbereda för att åka till Vålberg i morgon och göra endel av årojektarbetet, sedan ska jag öva på min svenska nationella också! :)


Pregnant; color I

Har suttit och gjort mitt svenska nationella tal nästan hela tiden sedan jag kom hem. Hade lite paus för "vem kan slå Filip och Fredrik?". Är nästan klar, lite fin putsning, övning och matchning till tiden bara. Är nämligen lite för långt för tillfället..

Ser ni vad SJUKT stor magen är?!! Haha! Han får inte ploppa ut före den 25 har jag sagt, men det finns risk för det ;)


Pregnant; black&white I

Idag har jag varit i Ringstad hela dagen och fotat min fina syster och hennes mage! Hennes sambo Stefan var även med på några bilder :) Otroligt svårt att veta vad som är fint och få med magen på ett bra sätt, men tror att vi fick flera fina bilder! :) Fotade omedvetet med ISO 500 vilket inte var det smartaste, men det gick bra ändå :)

Här får ni två smakprov, inte så mycket mage men fina ändå :) Flera kommer snart!


Lite babbel

Känns som att Mc Donalds Våxnäs är mitt andra hem den här veckan ;) Men va tusan, har man bra arbetskompisar så har man?! Haha. Ändå har jag bara jobbat de tre senaste dagarna och är ledig nu ;p Just nu är jag sjukt trött i alla fall och tänkte dra mig mot sängen. Känns lite sisådär när jag vet att hela Karlstads party elit (och alla andra för den delen) är på Club Moments som är på Blue Moon ikväll och dansar loss. Men så är det när man är en arbetande kvinna och passet slutar 23 ;)

Blev inte så mycket sömn inatt eftersom den spenderades i Väse hos Linda. Så ska försöka ta igen lite innan jag ska fika med tjejerna i klassen i morgon, så nu blir det sängen! :)

(ps. på söndag ska jag fota Elin och hennes stooooora mage! Jag längtar :D)

brown

Idag är det en dålig dag då inget går som jag vill. Och det är sjukt irriterande att inte ha någon mobil och jag har inte råd att köpa någon ny. Jag hatar att ha lite pengar.


lite nytt

Har varit så trött på min design såååå länge så var tvungen att göra något åt det. Dock visste jag inte vilka bilder jag ville ha så det blev text istället. Så får det vara ibland. Det finns massa små saker kvar men orkar inte.. hehe. Vill egentligen göra en snyggare design, göra om helt liksom. Men orkar inte det heller. Ganska lat? Jag fattar inte allt man ska göra heller så ;) Men jag hoppas detta ska göra att jag vill lägga upp bilder. För jag är ganska oinspererad just nu.

Ska äta med Sara om ett tag. Det orkar jag. Och så måste jag plugga, har svenska nationella tal efter lovet och jag ska vara bäst?!! Så det är inte okej att jag inte börjat än ;) (ps. om ni inte ser det nya, tryck F5)

RSS 2.0