gren, brown and yellow

Ska sticka till Sara, men ni får en snabbredigeradbild som jag tog på en prommenad med Humphrey!

Så jääävla skönt med lov, trots att jag ska jobba och har plugg över lovet ;)


Dippdopp

För någon vecka sedan när det var extremt mycket i skolan och jag var jättestressad så fotade jag dessa bilder, alla som har en fotoblogg verkar ju ha gjort det den senaste tiden. Jag gör så när jag är för stressad, fotar. Det är bra. Då slappnar jag av lite..

Dock var det ganska svårt, eftersom jag bara har en inbyggd blixt och då kan jag inte ha kortare slutartid än 1/200. Sedan var det svårt att få fokus rätt också, den hamnade alltid någon millimeter fel, men jag fick några bilder så ni kan väl likagärna få se dem :) Det är tre ganska olika redigeringar så de passar inte så bra ihop, men skitsamma :)












Studentfest; halloween

Igår var det den första studentfetsen så sjääälvklart var vi där. Dog dit med ett gäng tjejer i min klass! Eftersom det är i närheten av halloween så var det ju maskerad! Jag velade länge på vad jag skulle vara, men der slutade som Afrikanskvinna. Hahaha, så jävla kul att nästan igen kände igen mig först. ;)

Lite lite folk på Korriander men annars var det rikigt roligt. Förfesten var hemma hos mig så jag passade på att ta lite bilder. Började med stora kameran, men det slutade med lilla ändå. Enklare helt enkelt, så alla bilder är tagna med lilla kameran så kommer kanske de bilderna från den stora någon annan dag!

Ska sätta mig och skriva en inlämning om hälsa nu!


Pirat


Super Mario


Cleopatra



Super Mario och pirat


Vampyr officer



Hela gänget! :)
Högst upp; Pilot.
Mellan: afrikansk kvinna, cleopatra, rymdvarelse (utan sina tentaklar, dom var snygga!), vampyr officer, pirat.
Längst ner: Super Mario, dödsängel och pirat.



Cleopata, rymdvarelse, Supermario och dödsängel.



Pilot och afrikansk kvinna


Pilot


Pirat och pilot


Rymdvarelse och dödsängel


Cleopatra och afrikansk kvinna

Liten länk

Jag är från varande men jag taggar inför sesångsavslutningen av Lite Sällskap just nu (nästan bästa serien någonsin!!) så jag tänkte bara slänga in en liten fin video. MEN jag fattade inte hur jag skulle kopiera in den här, så jag länkar den bara. Men den är SÅÅÅÅÅ fin. Länge sedan jag vart så berörd (?) av något i Twilight-världen. Jag är på ouppdaerad inom Twilight-världen förtillfället också. Dels för att det inte händer något och dels för att det "svalnat" lite. Men den är så fin och jag MÅSTE se Twilight och New Moon snart, och så längar jag till Eclipse kommer på dvd, mumma. Det är fasen snart! Hann ju bara sett den två gånger på bio (såg de andra fem & sex så det är väldigt lite.) Och det är den bästa av filmerna så jag LÄNGTAR.

Jaja, här är i alla fall länken! Och glöm inte att kolla på Lite Sällskap, det är SÅHÄR bra!

varför?

Det är mycket i skolan samtidigt som jag jobbar så mycket jag bara kan. (Är SÅHÄR sugen på ny kamerautrustning, hehe..) Men det är därför det är dålig uppdatering. På höstlovet, då jävlar! Ska dock jobba och plugga då också men har planerat att både fota Linda och min syster och henne stora fina mage!! Kanske glömt att berätta att jag ska bli moster i decmber föresten?! Åh. jag längtar! En liten kille ska det bli!

NU ska jag sova. Har jätte ont i magen också så hoppas de släpper tills i morgon!

lite tråkigt trams

DAGENS VILL HA: PENGAR! Längtar tills måndag!
DAGENS KLÄDSEL: Jeans, linnea, kofta och parkas. HAHA tråkig..
DAGENS FRISYR: utsläppt och lockigt (!) orkade/hann inte fixa mig i morse (därav kläderna också)
DAGENS LÅT: Himlen är okyldigt blå - ted gärdestad (varit på bio idag)
DAGENS PLANER: Varit i skolan och på bio. Snart lite sällskap!!!! <3
DAGENS SAKNAD: pengar!!! hehehe
DAGENS DUMMASTE: inte pluggat något... hehe
DAGENS MISSLYCKANDE: redovisningen på svenskan, sa massa jag inte skulle säga och glömde typ hälften..
DAGENS DROG: lättdryck typ.. haha
DAGENS KÖP: Det enda jag köpt är biljetten till studentfesten på halloween. Och bion då, fast den betala inte jag..
DAGENS GODIS: Inget
DAGENS HUMÖR: upp och ner, ner och upp. och trött
DAGENS CITAT: ingen som sakt något bra idag??
DAGENS ROLIGASTE: Den enda som varit roligt var väl bion?! (himlen är okyldigt blå)


hittade listan hos min kusin.

Mamma Mia

Den här veckan är Mamma Mia föreställningen från London i Karlstad. I våras/sommras när mamma fyllde år så gav vi barn detta till henne i födelsedags present och nu var det dax! Jag, mamma, pappa, Elin, Stefan, och Elins kompis Caroline (Arvid kunde inte komma hem från Jönköping) som gick! Den var verkligen jättebra och det enda negaviva var att vi satt för lågt så att man inte såg riktigt allt. Fast tror det var bättre att sitta där vi satt än längre bak, för vi satt ju ändå hyffsat nära. Men de sjöng och skådespelade hur bra som hellst! Och den var riktigt rolig också :)

Har ingen jätterolig bild att komma med. Eller har väl lite bilder med ingen redigerad och orkar inte redigera just nu!

yollow, orange, blue, green, red. Atumn has everything

Igår det strålande väder så jag och mamma var ute och gick en promenad. Jag tog med mig kameran så jag kunde dokumentera den fina hösen och alla dess färger.. :) Min favvo är sista! Bakgrunden är ett träd som stod snett ovanifrån den där bommar eller vad det är.. ;) Åh hösten är verkligen den finaste årstiden! I alla fall om man kollar på färgerna.

Idag drunknar jag i plugg, men tog en liten paus för att redigera lite :) Har varit ganska effektiv idag trottsallt. Gjort stora delar av psykologin, ska bara skriva om några saker till och har bara lite små justeringar kvar på Joutonheimen redoisningen.. Ska läsa lite mediekommunikation så jag i alla fall har läst igenom det. I morgon måste jag börja på det andra svenska talet.. Men nu är jag redo för sängen!















Moa; IV

Här är dom sista bilderna på Moa, tror jag det blir i alla fall. Alla bilder gör sig väldigt bra i svartvit, men det skulle blivit så många bilder då så det blev bara den första som fick vara svartvit ;) Det är så synd att ta bort alla fina höstfärger.. ;p Hope you liked it!

Ska och kolla tyg till balklänning idag! Sedan måste jag verkligen plugga också..........














Moa; III

Pluggar för fult till ett tal jag ska hålla nästa vecka. Har jobbat några timmar idag också och vet ni vem som kom och köpte av mig ;)? Elin från Lite Sällskap! Det var lite kul, men hon hade ingen kille med sig så jag vet inte vem det blir ;) MEN. Hon körde bil, så hon har tagit körkort i alla fall :D

Ytterligare två bilder på Moa får ni i alla fall!

Moa; II

Jag kollar på Ps. I love you (fast det är nyhetspaus), väntar på att mamma och pappa ska komma hem med en sallad och hoppas att Nea kommer över en stund snart! :) Jobbar i morgon några timmar på dagen, sedan måste jag plugga också.

Här kommer tre versioner av samma bild.
Kunde ju liksom inte välja ;) Hennes ögon är helt fantastiska. Och jag har inte ändrat något i färgen, bara kontraster osv. :) Nu börjar snart filmen igen! Ciao!

Moa; I

Var ute en sväng och fotade Moa förut. Jag hade inte riktig ide eftersom det blev rätt spontant. Och jag och Moa lider av dålig fantasi tillsammans, haha! Men det blev några fina i alla fall :)

Vi har även lagat mat (skräll) och kollat på tv, eller ja. Jag har gjort det. Moa ligger fortfarande och sover nere i soffan ;) Jag ska jobba vid 17, så då får jag väl skicka hem henne.

Här får ni en bild i alla fall, de kommer fler :)

8 måndaer!

Idag har vi beställt studentmössa i skolan, jag har bokat sminkning till balen, jag har fått ett nytt nummer till en sömmerska som jag hoppas kan sy upp min klännign. Sedan ska jag bara bestämma mig vart jag vill fixa håret till balen! Sedan måste jag hitta en klänning till studenten, men det får dröja lite ;) Åååhhhh! Bara 8 månader kvar nu.
TAGGGGGGGGA!!!!!!

Dock är det jäääkligt mycket i skolan nu har jag upptäckt så ska sätta mig och plugga NU! Tills mamma kommer hem, då vill jag prata med henne om balklänning och allt sådant :D:D hehehe hon tycker nog det är jättekul.. ;)

Nea

För exakt en vecka sedan, tror jag det var, var jag det jättefint väder så jag Nea och Linnea bestämde oss för att sätta oss på Naturum för att ta en fika. Vi var de enda som satt ute i solen och alla småbarns föräldrar kollade konstigt på oss. Men det var mysigt i alla fall!

Idag är det tisdag och det är tredje tisdagen i rad som jag är ledig! Först hade vi hemuppgift på textkommunikationen och sedan har hon varit sjuk två gånger. Och jag har bara textkommunikation på tisdagar så.. ;) Dte är väldigt fint väder och jag hade planerat att hinna fota lite här hemma idag. Men det är en elektriker som fixar på vårat badrum högst uppe och mamma är även hemma, så det blir nog inget med det tyvärr.. (jag kan inte fota när någon ser på, om det inte är människor som jag fotar, det vill säga!)

Finafina Nea

Mammi x4

Mamma skulle ha ett enkelt porträtt att ha i jobbet. Om hon är med någonstans och det ska vara bild eller liknande. Så vi gick ut i trädgården och tog lite bilder.. ;)

Det var lite stelt i början...



Sedan kom ett litet leedne fram..



Och sedan började mamma komma fram och hon gapflabbade..



För att sedan veeeeerkligen visa sig själv och göra massa miner, heeela tiden.



Haha, hon valde den andra bilden! :) Väldigt enkel och passar i många olika samanhang. Näst sista bilden valde hon att ha som profilbild på facebook ;) haha!

RSS 2.0