Steninge

Har varit i Steninge, stugan, torsdag-söndag och träffat stora delar av släckten på mammas sida. De som inte lyxar sig i Australien (mamma&pappa), USA (Gustav&Carl) eller Frankrike (Morfar&Åsa) det vill säga ;) Och så Arvid i Jönköping då! Har faktiskt plockat fram kameran lite, så jag kommer visa lite bilder. :)

Slutas inte rikigt förvåna mig över att det KAN vara så varmt, hade nästan slutat tro på värmen under den allt för långa vintern. DET ÄR 32 GRADER I SOLEN FÖRUT!!!!!! Sinnes! Men jag klagar ICKE!Världens finaste Oliver


Fina kusinen Sara :)
Kolla vilka amazing ögon! Så söt är kusse-Ella!

Gullehänderna!Sötis Clara!!En till SÖTIS bild på Oliver! Jag har världens finaste systerson, jag lovar!Kommer kanske lite mer bilder senare, om jag orkar. Ska försöka lägga in bilderna fårn iPhonen också!

iPhone bilder - bildbomb

Tänkte att jag skulle ge er en bild-bomb med halvkassa iPhone bilder. Så, det här är lite av det jag gjort den senaste månaden! Jag ber om ursäkt för att ögon är röda och att bilderna är vitbrusiga (mitt skal får ibland ett fnatt).

Var på Avicci när han var i stan. Förfestade gjorde vi ett stort tjejgäng hos Sara.

Jag har haft min vernissage. Här är ungefär halva utställningen. Och jag fick så otroligt fina blommor. Både i kruka och styckvis. Det luktade blomaffär i en vecka på mitt rum!!

Hanna Scheller var här över dagen för några veckor sedan så Stefan, Elin och Oliver kom och fikade med i solen. Jag satt i linne för första gången det här året och så delade jag och Hanna på en öl. Då njöt jag!

Stefan fyllde år och jag skulle åka hem till dem på fika. Jag missade avfarten och kom nästan till Sunne. Då upptäckte jag att jag inte hade någon bensin. När jag äntligen kom till en bensinstation var jag bara någon liter från bensinstopp. Jag vart sååå glad och lycklig när jag tankat att jag var tvungen att ta kort på den fulla tanken! På de två andra korten är vi hemma hos Elin och Stefan, på bilderna är det mamma, Stefans mamma och Oliver.

Jag har fyllt 19 också. Och jag blev så glad att det fanns blommande blommor i trädgården. På kvällen hade jag lite folk här hemma och den enda bilden som togs var på Linnea när hon grät för att hon kom och tänka på Harry. Men de va en fin kväll.
En dag när Pheobe (Elin, Stefan och Olivers hund) var hemma hos oss möttes jag av de här när jag kom hem. Då blev jag lite sur på henne.
Den här filuren är med på ungefär 80% av alla bilder jag tar med mobilen. Så tänkte att ni skulle få se några söta. Att få de där leendet på morgonen gör att dagen blir helt underbar, jag lovar!

Jag såg den här bilden och var TVUNGEN att mms:a Sara. Har fortfarande inte smakat än, men måste göra det snarast!
I lördags var jag hemma hos Jonkan och drack lite vin. Se så mysigt vi hade det!
Idag har jag, Tove, Angelica och Lisa spelat in ett radioprogram till ljud-kursen. Eftersom vi gjorde fel och allting krånglade gjorde det att vi fick lyssna på en av mina favoritlåtar, Paolo Nutini - 10/10, ungefär 20 gånger under en och en halv timmas tid. Kan inte riktigt säga att den tillhör mina favoritlåtar längre.. :(

Air

För första gången på jätte länge gick jag ut för att fota. Jag vet inte om det är att jag inte hinner eller inte tar mig tid till det. Det var till tonerna av Bach och Mozart jag traskade runt (okej, jag cyklade men det lät finare med traskade) och fotade. Så himla härligt, hamnar het i min egna värld. Men gud vad folk kollar, hade nästan glömt det. Speciellt eftersom jag hade med stativet. Bilarna bromsade in så mycket att de nästan stannade ibland..

Bilderna blev inte som jag tänkt och är trött på att skärmen på kameran missvisar hur bilden blir. Men ändå. Det var så härligt att de nästan inte spelade någon roll hur bilderna blev, inte idag i alla fall. Sedan har jag börjat på min inspirationsvägg (äntligen). Ska bara köpa ännu mer tidningar med snygga bilder i och köpa magneter så är den klar snart.

Jag ska sluta babbla och sova istället. I morgon ska jag gå på två möten, träna och göra projektarbete. Jag har ingen skola på fredagar och det är helt fantastiskt underbart. Får så mycket tid helt plötsligt. Funderar dock på att ta en sov morgon, jobbar öppning på lördag och även ett pass på söndag! Så, om jag är effektiv min vakna tid i morgon är jag värld det!

Så långt de blev nu.

(hade visst glömt bort hur bred bloggen var, så bilden är lite för bred... haha ops. orkar tyvärr inte ändra)

RSS 2.0