Grekland; bildbomb del l

Här kommer lite bilder från Grekland resan. Jag var där med Linnea, Moa, Sara, Jannike, Jonna och Sofia. Även kallade Linnet, Mos, Sakky, Jajja, Jonnis och Soffi. (jag är sten/stenen) Vi gillar smeknamn, javisst!

Dom första dagarna var vi på en ö som heter Aegina/Egina och det är här bilderna kommer ifrån. Vi va inte på "huvudstaden" på ön utan på ett lugnt mysigt ställe.


Det var väldigtväldigt varmt på båten till Aegina. Men det var lite fina båtar som jag kunde fota på vägen dit i alla fall!Jannike hade målat alla naglar blåa för att få den extra Greklandskänslan! Vit/blå raddig bikini hade hon också!Direkt vi hade lämnat våra väskor på hotellet gick vi till stranden för att bada och njuta lite av kvällssolen. Det var extremt vamt på resan dit och vi var verkligen ssb (svettiga, svenne brudar) Vi var inte förberedda på sådan värme.Första kvällen satte vi oss på en jätte mysig resurang vid vattnet, vi satt praktiskttaget på klipporna :) Resurangen bakom åt vi på en annan kväll och den var ännu mysigare :) (slutar tiden är 30 sekunder eftersom det redan hade blivit mörkt)Ja, ni ser ju. Så mysigt. Tänk er lite vågskvalp på det :D (slutar tiden är 30 sekunder eftersom det redan hade blivit mörkt)Sedan rörde inte jag kameran nästan någonting på flera dagar.
Så det blev inte mycket fotande. Jag ville inte ha med den till stranden pga. risken för att den skulle förstöras/bli snodd och på kvällarna glömde jag eller så passade det inte att ta med den av flera anledningar. Men vi låg mest och sola hela dagarna och åt god mat och satt på någon bar eller min och moas balkong.

Jag bestämde mig i alla fall för att gå ut och fota lite runt omkring en dag. Så jag gick hem lite tidigare från stranden (vid fem, halv sex kanske, jag & jannike låg alltid kvar till sju, halv åtta annars..), tog kameran och gick en promenad. Det blev mörkt ungefär SÅÅ HÄR snabbt. Så ena studnen var det lite för ljust, sedan blev det perfekt ljus i en kvart och sedan för mörkt.


Här är i alla fall hamnen kan man säga. Bryggan i bakgrunden kommer man/åker ifrån med båten!En mysig resurang som vi sa från första dagen att vi skulle äta på, men det blev aldrig av.. ;)

Väster - huvudgatan kan man säga, i alla fall början av den. Mysig med lite mysiga affärer! Ni ser även ingången till vårat hotell där tror jag.
Höger - tagen bara några meter ner på gatan som ni ser på vänstra bilden. Lite sne men va fan :D

Det var nog dom bilderna från Aegina. Kommer kanske lite fler. Sedan ska jag även visa lite Aten bilder. Där är det lite mer människor på bilderna! Nu i efterhand är det ju lite synd att jag fotade så lite, men det betyder ju att jag var lite mer närvarande så det kanske är bra det ocksååååååå :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0