iPhone bilder - bildbomb

Tänkte att jag skulle ge er en bild-bomb med halvkassa iPhone bilder. Så, det här är lite av det jag gjort den senaste månaden! Jag ber om ursäkt för att ögon är röda och att bilderna är vitbrusiga (mitt skal får ibland ett fnatt).

Var på Avicci när han var i stan. Förfestade gjorde vi ett stort tjejgäng hos Sara.

Jag har haft min vernissage. Här är ungefär halva utställningen. Och jag fick så otroligt fina blommor. Både i kruka och styckvis. Det luktade blomaffär i en vecka på mitt rum!!

Hanna Scheller var här över dagen för några veckor sedan så Stefan, Elin och Oliver kom och fikade med i solen. Jag satt i linne för första gången det här året och så delade jag och Hanna på en öl. Då njöt jag!

Stefan fyllde år och jag skulle åka hem till dem på fika. Jag missade avfarten och kom nästan till Sunne. Då upptäckte jag att jag inte hade någon bensin. När jag äntligen kom till en bensinstation var jag bara någon liter från bensinstopp. Jag vart sååå glad och lycklig när jag tankat att jag var tvungen att ta kort på den fulla tanken! På de två andra korten är vi hemma hos Elin och Stefan, på bilderna är det mamma, Stefans mamma och Oliver.

Jag har fyllt 19 också. Och jag blev så glad att det fanns blommande blommor i trädgården. På kvällen hade jag lite folk här hemma och den enda bilden som togs var på Linnea när hon grät för att hon kom och tänka på Harry. Men de va en fin kväll.
En dag när Pheobe (Elin, Stefan och Olivers hund) var hemma hos oss möttes jag av de här när jag kom hem. Då blev jag lite sur på henne.
Den här filuren är med på ungefär 80% av alla bilder jag tar med mobilen. Så tänkte att ni skulle få se några söta. Att få de där leendet på morgonen gör att dagen blir helt underbar, jag lovar!

Jag såg den här bilden och var TVUNGEN att mms:a Sara. Har fortfarande inte smakat än, men måste göra det snarast!
I lördags var jag hemma hos Jonkan och drack lite vin. Se så mysigt vi hade det!
Idag har jag, Tove, Angelica och Lisa spelat in ett radioprogram till ljud-kursen. Eftersom vi gjorde fel och allting krånglade gjorde det att vi fick lyssna på en av mina favoritlåtar, Paolo Nutini - 10/10, ungefär 20 gånger under en och en halv timmas tid. Kan inte riktigt säga att den tillhör mina favoritlåtar längre.. :(

Kommentarer
Postat av: frida

åh kakorna!!!

2011-04-12 @ 22:05:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0