I rymden finns inga känslor

Idag var jag och mamma på bio. Vi såg I rymden finns inga känslor och den var helt fantastiskt fin. Jag grät såklart och ja.. Åh. Den var fin. Och jag älskar att gå på bio!! Men i alla fall. Gå och se den, helst på bio då. Lovar att den är bättre där än hemma! :D

Har en sådan jävla grym idé som jag måste fota. Åh. Det är dock mycket jag behöver som jag inte har.. Pilbåge tillexempel, fast det finns tydligen i Steninge så jag måste typ åka dit NU för att hämta den! hehehehe


Varför????

Ååååh. jag blir lite frustrerad på mig själv. Jag har alltidalltidalltid något fotoidé som jag vill göra. Men jag tar aldrig tag i det. Eller.. just nu har jag en som jag verkligen vill göra, men jag vet ingen som jag kan fota och som skulle passa till just den här idéen. Vet ungefär hur hon (eller han också för den delen) ska se ut. Men jag känner ingen som ens liknar.. Sedan vet jag att jag får fota några, men kommer inte på någon idé som kan passa med dom. Och det gör mig ÄNNU mer frustrerad.

Jaja......

Svarta syrenen

I fredags hade Nea och Emma födelsedagsfest i Neas garage (aka Svarta Syrenen). Hade med mig lilla kameran men blev inte så mycket bilder, hade fullt upp med att dansa och ha kul ;) höhöh. Det finns fler bilder på facebook! Det var i alla fall en lyckad kväll och måste tacka Nea&Emma för det! :)

Igår var det jobb från 11-19 och idag ska jag ta det lugnt.. Guuud så skönt


Jag, Nea&Nathalie


Paddling; BILDBOMB

Idag hade vi en frilufsdag/idrottsdag i skolan! Så hela klassen bar av till utanför Molkom och Solbacken för att paddla kanot, sitta vid elden och mysa lite :) haha! Min klass är lite rolig. Första veckan i 1an sa vi att vi skulle ha en klassfest, vi har inte haft en enda än! Haha, men den är bra ändå. Och vi har bestämt att vi ska göra det här året riktigt bra och att vi ska ha våran första klassfest ganska snart ;) :D

Hade i alla fall med mig lilla kameran (inte systemen) och fotade endel, inte jag som tagit alla uatn den har hoppat runt hos alla, menmen :) En bildbomb kommer här i alla fall, det finns fler bilder på facebook också :)


Taggad inför paddling. Vaknade kanske en 40 minuter innan ;) haha (Linda&jag försov oss, jag sov i väse. Gasen i botten på bilen hela vägen och vi hann fram innan alla andra ändå!!)



Jazze, Lindis och jag paddlade ihop. Fast Linda paddlade inget utan softade i mitten och gav oss andra mat!



Johannses och Anton var lite sugna på alla våran mat vi hade i resturang-kanoten!


AHHAHAHAH



MAAAAAAAAAAAT! Hade blandannat med oss kyckling, sweethilisås, choklad, kinderägg, cola, nötter mm :D


Vi stannade och fikade i vassen för att inte flyta iväg! :D


Jazzzzzzzzzzze!

Linnnnndis & Jazzzeeee


Kom tillbaka och jag (men lite hjälp av lärare-stefan) tände upp en finfinfin brasa! :)



Någon försökte ta kort på mig och Linda, men vi skrattade mest




Gick ut på upptäcksfärd! Hittade ett indiantält och jag lekte indian, inte fjortis


Linda går först och trampar RAKT ner med ena benet i lera upp till oan knät. Det enda hon skriker "MIIIIN TEEELEFOOOOOONN!!!! MIN IPHOOOONNNEEEE!" som låg i just den stöveln ;) men den klara sig ganska bra?!





Lite lerig blev hon ;)



Skalet blev lite lerigt de också



Hela klassen, nästan i alla fall! :D


Hela smp3a igeeeeen :D



(vet inte vad som hände med texten nu men jaa... vet ej hur jag fixar det???)

Vikten av att vara världsförälder!

Om du ger 100:- i månaden till Unicef i ett år räcker detta till:
- 363 barn en varsin skolbok.
- 8000 pennor till barn.
- 5217 portionspåsar med näringspulver.
- 66 paket högenergimjuölk.
- 27 myggnät
- Nästan 2 paket med hivmediciner.


Förstå vikten av att vara världsfrälder! Jag har skrivit om det förut, det är 100 kronor vi pratar om!!! Det märks knappt att pengarna försvinner, och neeej. Jag är också en fattig liten student, men ibland får man prioritera. En människas liv - ett nytt linne. Vad väljer du? Gå in här för att visa att du också bryr dig :)

Måste bara påpecka att man känner så SÅ stolt och man blir SÅ glad när man får hem brev hem från Unicef och det står vad man bidrar till. Det värmer i hela kroppen! Det är helt fantastiskt, men det behövs fler som ger pengar för barn svälter överallt i världen. Kom igen nu, hjälp till du också!

Bilder: unicef.se


Att rösta

Har haft en väldigt bra söndag! Vart ute och gått 5 km med Nea på morgonen/förmiddagen. Sedan en snabbdusch och åka och rösta (herregud. förstod inte alls hur jag skulle göra, bara massa lappar överallt. tror dock att jag fick till det tillsist!) och sedan en sväng in på Ica Maxi med Moa& Nea för att handla bullar, för att sedan sätta oss i höst solen (som kände som vårsol!) på skutberget för att prata och njuta! :)

Ni som inte röstat ännu och är 18; gååååååå och rösta!

Gosegrisen!

Tog med kameran när jag var ute med hunden för några dagar sedan, dock inte så många bilder ;)


Världens finaste!



Jag har längtat till hösten och regnet endast för att "få lov" att använda mina sjuuukt sköna stövlar, haha ;)

Du är BRA!

Jag blir alltid så glad när jag ser att det står någon liten gullig text på ett oväntat ställe. Tillexempel på en dörr i skolan eller en stolpe på stan. Jag blir jämt så glad. Så tänkte bara påminna dig om att Du är BRA!

Hoppas ni har en fin helg! :)







Ten things you should know about twilight fans before you judge

Haha, har glömt lägga upp den här! Hittade den för kanske en vecka sedan, och den är ju så klockren! :D

Var och såg Inception idag tillsammans med Moa, Nea & Lovisa. (100 år efter alla andra, men ah) Den var grymt bra, även om jag är besviken. Man var tvungen att vara koncentrerad 110 % av tiden. Och jag missade några små saker som gjorde det lite krångligt. Men den var bra, helt sjukt hur man kommer på en sådan historia och den var grymt bra gjort också!

Filma i skolan; bildbomb

Idag gjorde vi något roligt i skolan. Vi filmade! Vi spelade in en staffetfilm, vilket innebär att vi är 5 grupper av hela den stora gruppen. Alla filmar en liten del i filmen och så sätts det ihop till en film. Det enda som är "samma" är att det är ett papper med som måste komma till alla olika scener på olika sätt. Ah, lite svårt att förklara men ;) Vi hade fantasy-filmer som tema. Min grupp vad Alice i underlandet, men det fanns även Narnia, Harry Potter, Twilight och Sagan om ringen. Jag hade med mig kameran så, here you go;


Började med smink osv på skolan innan vi tog bilen till Rudsskogen. (jag körde! jätte stolt!!)
Här har vi Narnia; Is-drottningen & Lejonet!



Körde en liten gruppbild med några.
Från vänster: Narnia; lejonet&bävern, Alice i underlandet; kaninen. Narnia; Is-drottningen, Alice i underlandet; Alice!



På "inspelingen". Den magiska drycken som gör Alice liten och sedan den stoooora papperslappen som först är jätte liten men sedan blir stor när Alcie blir liten ;) Ahhh. om ni fattade det där.. ;)



Finfina Elinor som var kanin! Haha :)



Erik och Tali på Mediekommunikationen som vi hade på eftermiddagen :)




Nu blev klockan mycket, ska upp tidigt i morgon eftersom jag åker till Västerås för att fira Moa som fyllde 18 igår!!! Kommer hem igen på söndag! :) Taggad, länge sedan jag träffade alla fina västeråsare och Frida!

Lilla jag, igen

Efter skolan (som slutade 12) skulle jag:
- Ringa sömmerskan (gjorde det, men hon svarade inte.)
- Skriva psykologin.
- Ringa Rune och fixa lite med projektarbetet. (Rune är dock inte hemma än. Måste ringa sen)
- Sätta mig in i partierna lite mer, så att jag vet vad jag ska rösta på.
- Mejla min svenska lärare och fråga vad tusan uppgiften är som ska vara inne på måndag.

Istället tog fotosuget över och jag tog med stativ, reflexskärm och kamera ut i trädgården. Inget märkvärdigt eller så. Det blev bara en enda bild som dög eftersom fokus hamnade fel eller jag såg helt miffad ut. Så i morgon tänkte jag gå och köpa en fjärrutlösare. Det är så kul med självporträtt men det går inte att göra något riktigt kul när man bara kan stå en halvmeter från kameran, så det behövs! Och jag ska börja fota MYCKET mer med mitt fasta 50. Det är så underbart och mycket bättre än mitt Tamron som sätter fokus helt fel fast det är rätt ;p

Kom förövrigt på värsta fotoidén förut som jag vill göra. Nu ska jag bara hitta någon att fota som passar in i min idé!

NU ska jag i all fall skriva psykologin. Och lyssna på disney och paulo!

Lilla jag

Ååååååh vad jag är sugen på att fota!!!! Har inte riktigt tid för det just nu. Eller när jag har tid så har ingen som jag kan fota tid.. ;) Måste komma på något grymt snart! I helgen hoppas jag att jag är i Västerås (Moa fyller 18), om någon bara vill ta mitt jobbpass. Nästa helg fyller Emma, helgen efter det är det Neas tur. Så det är inte mycket helger som jag har tid till fotografering ;) Menmen! Nu ska jag plugga och sedan träffa Nea!


En bild som Moa tog på mig i fredags när Hanna hade hejdå-party och vi har på Nöjes efteråt och såg Oskar Linnros :) Mitt hår är väldigt rött nu! Måste boka tid hos frisören snart!!


Grekland; bildbomb del II

Lite mer bilder från Grekland! Har dock bilder kvar att redigera tror jag, eftersom jag inte är igenom alla dagar än. Men vi börjar såhär! ;)


Vi tog båten till Pireus Linnea och Sara var väldigt vackra, haha!




Det blåste något så fruktanstvärt mycket. Och det kan ha varit det roligaste på hela resan! Gud vad jag och Jajja skrattade. Hahah!




Det blåste endel så att säga! (det står liksom upp av vinden!)




Se, jag ÄR med på resan jaf också. I blåsten! hihih. (foto: jannike)




Vi åkte sånhär turistbuss (vad det nu heter..?) och hamnade på Akropolis! Dock önskar jag att jag hade haft ett vidvinkel så jag kunnat få lite fina bilder. Och att jag haft lite mer tid. De andra var väldigt "nuuuu går vi vidare!" Linnea och Jannike ställde i alla fall upp på denna bild ;) Hihi! (Atens alla hus som ni ser nedanför är i bakgrunden)




Jämt lite hus. Eller? Såg ut såhär åt vilket håll man än kollade!




Var tvungen att visa att jag också var på Akropolis, Haha ;) Nymålade naglar, fina tår och grejer...





Efter en helnatt i Atens nattliv var Sofia lite trött på resturangen.. ;)



Det kvar allt för den här gången. Kommer nog kika in mer lite mer bilder, typ från Akropolis osv. Av de "tillfällerna" jag redan visat. Men här är lite i alla fall!! :D


(I morgon är det hejdå-fest för Hanna som flyttar till London på måndag :( och på lördag fyller Jannike 18! Så lite tod för det mesta nu. Menmen!! Ni klarar er nog ganska bra ändå)

jag är bäst; jag har körkort!

JAG HAR KÖRKORT!!!!!!!!!!!!!!!! Ni fattar inte hur SKÖÖÖNT detta är!!!!!! Helt sjukt!!!!! Detta har tygnt mig sedan i vintras och speciellt efter min födelsedag, jag har kännt mig så jävla misslykad som människa för att jag inte tagit tag i det och så bokade jag innan Grekland bara för att jag visste att jag inte skulle ta tag i det på riktigt annars. Så i måndags hade jag teoriprov och idag klockan 10 var det uppkörning och jag klarade den!!!!  Så jävla underbart och jag måste vara bäääst i värden!!!! Haha, skojja.. ;) Men känner mig så jävla grym! JAG KAN OCKSÅ! Ååh, fattar inte att det är sant! Har kört runt lite hela dagen och jag ÄLSKAR att köra bil. Vill köra hela tiden!!!!! hihihi, ikväll ska detta firas! Det är Ankan och Yippie - Ki - Yay Klass reunion, för sista gången (vi hade fel om det förra gången!) Det är slutsålt och det kommer vara för mycket folk! Men hoppas det blir riktigt bra ändåååååååå :D Nu ska jag... vet inte... Sova eller nått. Haha! Så att jag orkar med hela kvällen och natten, vi hörs! HA DET BRA!!!


RSS 2.0